Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bitki wołowe z kluskami śląskim i buraczkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bitki wołowe 60 dag
surówka 1 kg
burak czerwony 1 kg
kluski 14 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Bitki wołowe z kluskami śląskim i buraczkami

Przygotować bitki wołowe wg mojego przepisu, ugotować kluski śląskie przygotowane wcześniej- zamrożone, wodę zagotować, osolić, wrzucić kluski, gotować tak długo aż wypłyną na powierzchnię. Podawać z surówką z buraków przygotowaną wg mojego przepisu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

justyna54 23.06.2011 20:01
apetiko:)
bejciu24 07.02.2011 18:01
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak