Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zielona wiosenna zupa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion drobiowy
skrzydełka
fasolka szparagowa
brokuł
groszek konserwowy
jogurt grecki
ziemniaczki

Przepis i sposób przygotowania na: zielona wiosenna zupa

Obgotowujemy skrzydełka, wylewamy \"brudną\" wodę i gotujemy skrzydełka w bulionie, dorzucamy różyczki zblanszowanego brokuła, i pokrojone w kostkę ziemniaki, kiedy trochę zmiękną dorzucamy fasolkę szparagową może być z mrożonki i puszkę odcedzonego groszku konserwowego, zabielamy jogurtem greckim. Lekkie i wiosenne w smaku ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak