Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i rzodkiewką według Agi

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk 1 puszka
kukurydza konserwowa 1 puszka
rzodkiewka 1 pęczek
cebula 1 sztuka
koperek 1 peczek
majonez 1 słoiczek
ogórki 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i rzodkiewką według Agi

Kukurydzę odcedzamy.Tuńczyka rozdrabniamy na mniejsze kawałki,ogórka,cebulkę i rzodkiewki kroimy w kosteczkę.Wszystko mieszamy,dodajemy majonez,wierzch posypujemy siekanym koperkiem.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 06.02.2012 11:46
super
aacaac 18.06.2011 07:25
ciekawe
Krystyna32 03.05.2011 10:12
pycha
Robert10 26.02.2011 19:58
wypróbuję
Dorota59 08.02.2011 11:21
z rzodkieweczką -super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak