Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiący filet

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1\\2 kg
natka pietruszki
orzeszki ziemne
mąka
jajko
parmezan starty

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiący filet

Filety płuczemy dzielimy na porcje , tłuczemy je tłuczkiem , pieprzymy pieprzem kolorowym , obtaczamy je w mące najpierw , potem jajku roztrzepanym . Natkę drobniutko siekamy , orzechy również . Kotlety pokrywamy tą mieszanką wraz z parmezanem i smażymy długo na małym ogniu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 02.03.2011 19:39
Świetne, muszę wypróbować przepis
ElizaT 07.02.2011 23:14
i ja również ;)
Agnieszka_B 07.02.2011 14:04
Pięknie wygląda i bardzo jestem ciekawa jak smakuje:)
Sylwia88 07.02.2011 11:54
pycha
Margo1 07.02.2011 11:41
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak