Składniki:
mięso z rosołu | 2 kawałki |
bulion | 2 szklanki |
mąka | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
cebula | 1/2 sztuki |
sól | d smaku |
pieprz | do smaku |
masło | 1 łyżka |
marchew | 3-4 sztuki |
cukier | 1 łyżka |
ziemniaki | 10 sztuk |
mięso z rosołu | 2 kawałki |
bulion | 2 szklanki |
mąka | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
cebula | 1/2 sztuki |
sól | d smaku |
pieprz | do smaku |
masło | 1 łyżka |
marchew | 3-4 sztuki |
cukier | 1 łyżka |
ziemniaki | 10 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: