Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jarzynka z patelni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pory 3
olej do smażenia
boczek 10 dag
sól
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Jarzynka z patelni

pory oczyścić pokroić na kawałki ok.2 cm.Boczek pokroić w kostkę.Na rozgrzanym oleju podsmażyć boczek,dodać pory,przesmażyć ok.5 minut.Przyprawić solą i pieprzem podlać ciepłą wodą dusić ok.20 minut często mieszając.Pod koniec dadać natkę,podawać gorące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 11.05.2012 09:33
spróbuje
krokodyl 14.04.2012 16:07
dość ciekawe
Tika4444 21.02.2012 08:31
super pomysł
berys18 20.06.2011 11:06
fajny przepis
IZABELA29 09.03.2011 10:33
ciekawe nie robiłam tak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak