Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z grzybów

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarka 600 gram
cebula 1 SZTUKA
masło 2 łyżki
jajko 1 sztuka
mąka 1 łyżka
śmietana 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z grzybów

Grzyby oczyścić, opłukać, pokroić na kawałki. Cebulę obrać, opłukać, posiekać, przesmażyć na maśle. Dodać grzyby, smażyć, aż odparuje cały płyn, oprószyć mąką, lekko zrumienić, wlać śmietanę i dusić, mieszając, aż stanie się gęsty. Frasz zdjąć z ognia, wymieszać z jakiem, doprawić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 23.05.2012 10:16
Mniam :)
anja3107 11.04.2011 09:53
bardzo fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak