Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szpinak-jarzynka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak mrożony 40 dag
masło 1 łyżka
ząbek czosnku 1 szt.
OSTRA PAPRYCZKA 1 mały kawałek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: szpinak-jarzynka

Szpinak wyłóż na patelnię, podlej odrobiną wody, przykryj. Podgrzewaj, co jakiś czas mieszając, do czasu, aż się rozmrozi.
Dodaj masło, podduś na małym ogniu. Dorzuć posiekany czosnek i papryczkę, duż jeszcze 2 minuty. dopraw do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 02.05.2011 17:22
lubię szpinak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak