Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica Magdy

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
cebula biała 1 kg
kiełbasa podwawelska 1 sztuka
boczek wędzony
sól do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica Magdy

Cebulę obieramy kroimy w paseczki,solimy i dusimy na margarynie dość długo ok godziny na bardzo małym ogniu,gdy już będzie miękka dodajemy kiełbasę i boczek i podpiekamy wbijamy jajka i mięszamy dodajemy kucharek do smaku.Pychotka ze świeżymi bułeczkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena/Madija 26.07.2012 11:06
smaczna
kamyk 20.12.2011 10:33
jajecznica zawsze jest dobra
iga2 28.11.2011 21:03
smacznie wygląda
Seba 21.07.2011 09:40
uwielbiam jajecznicę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak