Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka faszerowana

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka 4 szt.
cebula biała 1 szt.
ser żółty 20 dkg
boczek wędzony 15 dkg
bulion 1/2 szkl.
olej 4 łyzki
sól do smaku
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyzka
Czosnek suszony Prymat do smaku
ryż 1 (w torebce)

Przepis i sposób przygotowania na: papryka faszerowana

Ryz ugotować. Na oleju usmażyć cebulę, boczek i dodać do tego ryż. Doprawić do smaku i faszerować nim paprykę przekrojona na pół. Posypać startym, żółtym serem i zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 02.03.2013 13:49
aż mi ślinka cieknie!
Beata73 07.05.2012 15:17
pycha
Beata73 07.05.2012 15:17
pycha
Miki 13.04.2012 12:28
też tak robię
Kate131 31.01.2012 08:54
pycha
kuklik 10.03.2011 15:58
lubię takie smakołyki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak