Składniki:
pierś z indyka | 1/2 kg. |
cebula | |
szpinak świeży lub mrożony | 1/2 kg |
czosnek | 4 ząbki |
śmietana | 3/4 szkl. |
oliwa | 1/2 szkl. |
sól | |
pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
tymianek | 1 łyżeczka |
ser gouda | 10 (tarty) |
pierś z indyka | 1/2 kg. |
cebula | |
szpinak świeży lub mrożony | 1/2 kg |
czosnek | 4 ząbki |
śmietana | 3/4 szkl. |
oliwa | 1/2 szkl. |
sól | |
pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
tymianek | 1 łyżeczka |
ser gouda | 10 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: