Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz pieczarkowy

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1 kg
wędliny różne 60 dag
olej 3 łyżki
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz pieczarkowy

Pieczarki kroimy w plasterki,cebule siekamy drobno.Wędliny kroimy w kostkę.Na rozgrzanym oleju szklimy cebulę,dodajemy pieczarki i dusimy 10 minut.Dodajemy pokrojoną wędlinę.Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 21.09.2013 00:23
pyszny na pewno sądząc po składnikach
jeta72 15.05.2012 11:52
fajny
jolaxa1 26.01.2011 20:34
swietne
zuzanna6 24.10.2010 09:03
proste i orginalne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak