Pieczarki faszerowane szynką

Pieczarki faszerowane szynką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    1/2 kg
  • szynka konserwowa

    15 dag
  • bułka tarta pikantna

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy,wykręcamy nóżki. Szynkę kroimy drobniutko. Napełniamy kapelusze pieczarek. Panierujemy w bułce. Smażymy w głębokim oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

madzialena19

23.06.2012 16:44
pyszne pieczarki

halina16

05.05.2012 21:41
smaczne pieczarki

madzialena19

24.10.2011 12:54
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat