Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Beżowa pasta z bryndzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 30 dkg
sardynki 1 puszka
cebula 1 sztuka
musztarda 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Beżowa pasta z bryndzą

Z sardynek usunąć kręgosłupy. Bryndzę rozetrzeć, dodać drobno posiekaną cebulę, musztardę i sardynki. Całość mieszamy, dodajemy troszkę oliwy (może być z sardynek). Doprawić do smaku, ponownie wymieszac.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 13.11.2011 15:54
ciekawy przepis na pastę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak