Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kremowy ajerkoniak

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier waniliowy 1 opakowanie
wódka 2 szklanki
żółtko jajek 8
cukier 18 dag
słodzonego mleka skondensowane 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: kremowy ajerkoniak

Najpierw utrzeć żółtka z cukrem. Nie przerywając ucierania dodawać mleko
. skondensowane. Następnie stopniowo dolewać wódkę. Dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 03.09.2011 16:10
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak