Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krupnik z podrobami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podroby 30 dkg
kasza jęczmienna 3/4 szklanki
włoszczyzna 40 dkg
ziemniaki 3 sztuki
sól do smaku
masło 2 łyżki
posiekana zielenina 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik z podrobami

Podroby pokroić, zalać wodą i gotować na wolnym ogniu. Dodać kaszę, a potem pokrojone warzywa. Kiedy wszystko będzie prawie miękkie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Na koniec dodać 2 łyżki masła, posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 16.03.2012 20:07
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak