Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z serem żółtym

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczka 4 sztuki
ser żółty 15 dag
oliwa 2 łyżki
czosnek 1 ząbek
wino białe wytrawne 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z serem żółtym

Pierś lekko zbijamy tłuczkiem.Wino mieszamy z olejem i z przeciśniętym czosnkiem.Zalewamy pierś kurczaka i odstawiamy do lodówki na 4 godziny.Następnie na każdym płacie układamy słupek sera żółtego.Zwijamy,spinamy wykałaczką i smażymy do miękkości na oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 29.10.2012 12:32
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak