Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś zawijana z pieczarkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi kurczaka 4 sztuki
pieczarki 40 dag
sok z cytryny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś zawijana z pieczarkami

Pierś kurczaka lekko zbijamy,skrapiamy sokiem z cytryny,oprószamy pieprzem i solą.Odkładamy do lodówki na godzinę.Pieczarki kroimy na plasterki,przesmażamy na dwóch łyżkach oliwy.Na każdej piersi układamy pieczarki.Zwijamy,spinamy wykałaczką i smażymy do miękkości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krysia50 05.05.2012 21:29
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak