Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki faszerowane

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 sztuk
mięso mielone 20 dag
sól wg uznania
pieprz wg uznania
Kucharekw wg uznania
mąka do panierki
jajko do panierki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane

Pozbawić pieczarki nóżek. Bardzo drobno posiekać nóżki i zasmażyć ich z mięsem mielonym. Przyprawić solą, pieprzem i Kucharkiem. Nakładać do kapeluszy. Panierować w mące, jajku i bułce tartej. Zapiekać na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matesko 18.10.2012 09:16
Takie lubie najbardziej
matesko 18.10.2012 09:16
Takie lubie najbardziej
Stenka 11.10.2012 19:11
skorzystam, dodam jeszcze cebuke i natke pietruszki
ilka_86 19.02.2012 09:07
musz je zrobić:)
Juleczka20 02.11.2011 19:29
fajne
Sylwia56
Sylwia56 26.09.2011 19:23
pychota
malaczarna23 28.07.2011 19:45
pyszne
KasiaK90 20.07.2011 12:00
super
iwa643 13.07.2011 09:43
fajne
patusia 18.02.2011 23:51
pycha :)
marzencia2007 09.02.2011 15:33
wpraszam sie do ciebie na takie pieczarki!
IlonaAlbertos 09.02.2011 13:01
Przepis bardzo ciekawy.
Haneczka1 06.02.2011 23:21
wyglądają apetycznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak