Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

galaretka mięsna

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

golonka 1
ocet 1 łyżka
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: galaretka mięsna

Golonkę ugotować z przyprawami ,oddzielić od kości ,pokroić,zmielić w maszynce o grubych oczkach.Wywar przedsedzić dodać do niego zmieloną golonkę ,zagotować do gorącego dodać łyżkę octu i łyżkę żelatyny.Wlać do miseczek i ostudzić

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 13.05.2012 06:51
fajny przepis
owca441 19.04.2012 17:23
super, na czarną godzinę jak znalazl
kuklik 17.04.2012 11:36
pyszne
kamyk 05.12.2011 09:00
a do galarety .... oczywiście kieliszeczk
Ewelina38 02.11.2011 15:38
coś dla mojego męża :)
Justa32 29.10.2011 14:03
smaczna
Ania67 15.09.2011 08:10
super smaczna
RenataZ-et 05.08.2011 22:46
dawno nie robiłam, a jest taka pyszna... :))
Grazyna0211 18.04.2011 15:16
tak jeszcze nie robiłam
gacopierz23 01.03.2011 10:51
z żelatyną muszę spróbować
ben-ka 05.02.2011 23:26
Dobra metoda ja zawsze kroję mięsko.
Izabela/bella81 21.01.2011 10:16
takiego sposobu na galarcik nie znałam
Grażyna13 17.01.2011 12:47
To by mi smakowało :)
Natalia/tubisiek 22.12.2010 12:09
brzmi fajnie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak