Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażony szpinak z cebulką i czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak 0,5 torebki
cebula 1 sztuka
czosnek 2 ząbki
olej do smażenia do smażenia
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Smażony szpinak z cebulką i czosnkiem

Na rozgrzaną patelnie z olejem wrzucamy obrany i pokrojony czosnek następnie dodajemy cebulę pokrojoną w pół talarki i dusimy chwilę.
Następnie dodajemy zamrożony szpinak.
Dusimy około 10min.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak