Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa rybna II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety (z ryb morskich) 1 kg
pomidor 4 szt
czosnek 2 ząbki
por 1 szt
olej 2 łyżki
woda 5 szkl
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zupa rybna II

Rozgrzać w rondlu olej, poddusić na nim pokrojone w cienkie paseczki pory, dodać pokrojone w kawałki filety rybne, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz obrane ze skóry i poprzekrawane pomidory. Najpierw chwilę poddusić, potem dolać wodę i gotować 40 minut. zupę starannie zmiksować, przyprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 02.04.2012 15:39
Głodna się zrobiłam.apetyczne!!!
Roman5 14.02.2011 14:18
musze sprobowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak