Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w papilotach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cytryna 4 plastry
kolendra 4 gałązki
oliwa 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w papilotach

Dzwonka łososia posolić i odstawić na godzinę. Każdy dzwonek położyć na osobnym, natłuszczonym kawałku folii, na wierchu położyć plasterek cytryny i gałązkę kolendry, posypać lekko pieprzem, zawinąć folię. Piec 20-30 minut w temperaturze 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 13.02.2011 11:47
musi byc smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak