Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bezy wiśniowe

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 6 sztuk
cukier 10-12 łyżek
sok wiśniowy 1-2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: bezy wiśniowe

Białka jajek najlepiej schłodzone ubić na sztywną pianę dodając szczyptę soli. Pod koniec ubijania dodać cukier oraz sok. Za pomocą szprycy wycisnąć masę i piec w mocno nagrzanym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 26.02.2014 08:45
świetny pomysł
anja3107 06.02.2011 14:20
super
aginaa 06.02.2011 10:33
bardzo fajne
Monika193
Monika193 06.02.2011 10:10
pomysł rewelacyjny
iwa643 06.02.2011 08:03
fajne
agnieszka214 06.02.2011 07:20
mniam
ada12302 05.02.2011 23:09
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak