Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kalafiorowo- groszkowa
Z masła i mąki robimy zasmażkę- zagęszczamy nią zupę.
Przyprawiamy kucharkiem, maggi i solidnie pieprzem.
Na sam koniec wsypujemy posiekaną natkę.
kostki rosołowe | 3 szt |
kalafior | 1/2 szt |
groszek konserwowy | 1 puszka |
marchewka | 2 szt |
masło | 5 dag |
mąka | 2-3 łyżki |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
koperek | 1 garść |
pietruszka zielona | 1 garść |
pieprz | |
ziemniaki | 2-3 szt |
Kucharek przyprawa do potraw |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: