Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa serowa z grzankami i pieczarkami

4.0
(23)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

długie serki śmietankowe 4 szt
pieczerki 0,5 kg
chleb tostowy 1/2 paczki
cebula 1 szt
przyprawy do smaku
bulion warzywny 3 l

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowa z grzankami i pieczarkami

Sporządzić bulion.Zagotować.Dodać serki śmietankowe,roztopić.Pieczarki umyć pokroić w paski, usmażyć z cebulką.Chleb tostowy pokroić w kostkę i włożyć do piekarnika na kilka minut.Do zupy dodać pieczarki.Wymieszać.Grzanki dodać chwilę przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 09.08.2012 14:12
uwielbiam takie zupy
Rafał10 11.04.2012 17:37
PYCHOTKA !
kasiaw 19.08.2011 09:12
pychotka
tonia 28.06.2011 09:14
to jest pyszne
maciek7 11.06.2011 09:09
pycha
mala2021 11.06.2011 07:12
smaczna zupka
Magda60 09.06.2011 19:56
polecam
misia53 30.05.2011 14:23
wypróbuję
gusia1000 27.04.2011 17:57
Pycha.
accee 05.03.2011 22:42
Smaczne
Dorota61 17.02.2011 11:21
pycha!
RenataZ-et 07.02.2011 19:42
Ta zupka musi być rewelacyjna w smaku!
Neetka90 02.02.2011 19:47
Ciekawe jak smakuje..
rosik93 26.08.2010 19:42
Tak.Serki się tak szybko nie rozpuszczają.trzeba dobrze wymieszać.
goofy9 26.08.2010 19:22
Muszę tu dodać, że jeśli dodajemy do zupy serki to należy dobrze wymieszać, żeby się rozpuściły. Ja odkąd mam blender - używam go w tym celu.
Matik 04.08.2010 11:02
Mniam
eli_555 20.07.2010 00:00
Pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak