Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięsna pasta z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

resztki pieczonego mięso 20 dkg
pieczarki 25 dkg
cebula 2 sztuki
masło 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Mięsna pasta z pieczarkami

Pieczarki i cebulę posiekać i poddusić na maśle. Mięso, pieczarki i cebulę zmielić. Dodać resztę masła, wymieszać. Doprawić, dodać posiekaną zieleninę, dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 25.11.2011 10:36
pyszna !!!
aginaa 05.02.2011 12:45
moze byc smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak