Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z mięsa, jaj i selera

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gotowane mięso 20 dkg
jajko ugotowane na twardo 1 sztuka
seler 1/4 sztuki
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
koncentrat pomidorowy 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z mięsa, jaj i selera

Mięso zmielić, dodać posiekane jajko oraz pokrojonego w drobną kostkę ugotowanego selera. Dokładnie rozgnieść widelcem, doprawić solą, pieprzem i koncentratem. Dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mehia 27.06.2011 20:36
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak