Składniki:
karp | 1,5 kg |
pieczarki | 30 dag |
masło | 2 łyżki |
wino czerwone wytrawne | 1 szkl |
mąka | 1 łyżka |
angielskie ziele | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
cebula | 3 szt |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
karp | 1,5 kg |
pieczarki | 30 dag |
masło | 2 łyżki |
wino czerwone wytrawne | 1 szkl |
mąka | 1 łyżka |
angielskie ziele | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
cebula | 3 szt |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: