Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 20 dag
fasola czerwona z puszki 1/2 szkl
kukurydza marynowana 1/2 szkl
jabłko 1 szt
ogórek kiszony 2 szt
jogurt naturalny 4 łyżki
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną fasolą

Ziemniaki i ogórki pokroić w kostkę. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce o dużych otworach. Wszystkie zkładniki włożyć do salaterki, dodać odsączoną z zalewy kukurydzę i fasolę. Połączyć z jogurtem, przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem i wędliną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 17.02.2014 20:58
Apetyczna jest.
Seba 23.02.2012 08:57
super
Motorek 15.12.2011 09:52
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak