Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rafaello

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt
biszkopty okrągłe 25 dkg
smietana kremowa 1/2 litra
śmietan fix 2 sztuki
adwokat 1 szklanka
biała czekolada 1 sztuka
kokos 10 dkg
płatki migdałowe 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello

Śmietanę ubić z fixem, dodać pokruszone biszkopty, adwokat, drobno posiekaną czekoladę, kokos oraz płatki migdałowe. Wylać na biszkopt. Schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 29.12.2011 11:59
pycha
mirosława4 04.02.2011 21:45
super robię podobne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak