Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki w śmietanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 40 dkg
masło 1 łyżka
cebula 1 sztuka
mąka 2 łyżeczki
śmietana 1 kubek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki w śmietanie

Pokrojone pieczarki i cebulę udusić na maśle. Doprawić. Oprószyć mąką, zagotować. Przed samym podaniem dodać śmietanę, wymieszać i ew. w razie potrzeby podgrzać (nie gotować).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 13.12.2011 11:08
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak