Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halibut w sosie Remoulade

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z halibuta 4
masło 1 łyżka
żółtko jajek 3
olej 3/4 szklanki
natka pietruszki 2 łyżki
czosnek 1 ząbek posiekany
cebulki 2 pokrojone
papryka 1 łyżeczka
sos tabasco 3 krople

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut w sosie Remoulade

Filety smarujemy masłem, piekarnik podgrzewamy. Pieczemy 4 minuty z każdej strony. W robocie kuchennym miksujemy żółtka powoli dolewając olej. Dodać pietruszkę, czosnek, cebulę i przyprawy, dobrze wymieszać. Wyłożyć filety na półmisek. Na każdy filet wyłożyć 1 łyżkę sosu. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak