Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażone pieczarki brązy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1,5 szt
olej 1/4 szklanki
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
pieprz czarny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Smażone pieczarki brązy

Pieczarki umyć,pokroić,wrzucić do garnka z osoloną wodą i ugotować.Następnie pieczarki odcedzić i wrzucić na rozgrzany olej.Doprawić do smaku kucharkiem i pieprzem.Gdy grzyby się podsmażą dodać pokrojoną w kostkę cebulę,poddusić wszystko do chwili,aż cebula zmięknie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 12.08.2012 09:25
dobre
Grażyna13 09.04.2011 20:34
Bardzo lubię !
pacpaw 03.04.2011 22:41
pieczarki brązowe to są takie polne?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak