Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt z bitą śmietaną, dżemem, winogronami i malinową galaretką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 szt.
bita śmietana 2 szklanki
winogrona 40 dag
dżem z czarnej porzeczki 300 g
galaretka truskawkowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z bitą śmietaną, dżemem, winogronami i malinową galaretką

Biszkopt przekroić na pół.
Ułożenie ciasta:
- pół biszkopta
- dżem z czarnej porzeczki lub wiśniowy
- 1/2 ubitej śmietany
- pół biszkopta
- 1/2 ubitej śmietany
- owoce (winogrona)
- 2 malinowe galaretki przygotowane wg instrukcji na opak.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak