Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina na mój sposób

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kotlety cielęce 6
szpinak 290g
ser żółty 170g
wędzony łosoś 170g
masło 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina na mój sposób

Gdy piekarnik podgrzejemy do temp. 180 stopni, mocno zbijamy kotlety. Szpinak drobno kroimy. Na każdy kotlet wykładamy po 45g szpinaku, 30g sera i 30g łososia. Mięso rolujemy tworząc roladki. Roladki smarujemy masłem i pieczemy w piekarniku przez 18minut. Kroimy w plastry- można polać sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak