Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z serkiem topionym i porami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pory 4 sztuki
mięso mielone
serki topione 2 sztuki
bulion

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z serkiem topionym i porami

Bardzo drobno siekamy pory, podsmażamy DELIKATNIE na maśle, dodajemy do gotującego się bulionu, podsmażamy mięso mielone \"na sypko\" i również dodajemy do bulionu, kidy pory zmiękną wrzucamy połamane bloczki serka topionego najlepiej kremowego, czekamy aż się rozpuści, doprawiamy wedle upodobań.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli82 19.12.2011 15:40
pomysłowe
dorotka0000025 07.07.2011 14:38
ciekawe
ziutula
ziutula 28.06.2011 13:16
apetyczna zupka...
Magda60 07.02.2011 14:10
tez taka robie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak