Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mintaj panierowany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mintaj 4 szt
jajko 2 szt
mąka krupczatka 8 łyżek
Bułka tarta klasyczna Prymat 10 łyżek
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: mintaj panierowany

Rybę obtaczamy w mące, następnie w jajku które po wybiciu ze skorupki roztrzepujemy, a na koniec obtaczamy w bułce tartej, filety smażymy z obu stron na złoto.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 13.04.2013 15:43
rewelacja, super
Ewelina38 26.03.2013 11:50
uwielbiam tą rybkę :)
babi17 15.01.2013 20:19
mniam mniam
Jodaj 09.01.2013 13:33
pyszna rybka :)
Bernadeta1 04.01.2013 00:24
lubię mintaja
Ela15 06.10.2012 19:54
ekstra
wiola333 24.07.2012 09:42
pycha
ilka_86 17.12.2011 15:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak