Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GRUSZKA W SOSIE WANILIOWYM

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

gruszki 2 szt
serek homogenizowany 1 szt
migdały 2 łyżki
cukier waniliowy 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: GRUSZKA W SOSIE WANILIOWYM

Umyj gruszki,obierz ze skórki,a następnie podgrzej minutę w kuchence mikrofalowej lub wrzuć na minutę do gorącej wody.Serek wymieszaj dokładnie z cukrem waniliowym.Po podgrzaniu gruszki udekoruj serkiem i posyp płatkami migdałów.Znów podgrzej gruszki przez minutę w mikrofalówce lub w uprzednio lekko rozgrzanym piekarniku.SMACZNEGO!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona45 07.07.2011 14:02
pycha
Ania67 21.05.2011 14:50
bombowa grucha
kuklik 08.05.2011 13:47
super deserek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak