Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z mięsem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 szt
kotlet mielony 1 sz
cebula 1 szt
pieprz, sól

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z mięsem

jajka roztrzepać widelcem kotlet mielony pokroić w kostkę cebulkę zeszklić na tłuszczu jajka i cebulkę połączyć i wlać na rozgrzany tłuszcz wrzucić kotlet smażyć aż się ścięcia jajka można podać z keczupem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eduszo
eduszo 07.02.2011 12:27
Nie robiłem jeszcze takiej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak