Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka selerowo-ziemniaczana

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 40 dag
ziemniaki 40 dag
majonez tradycyjny
Kolendra cała Prymat
sól
cukier
ocet winny

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka selerowo-ziemniaczana

Selery i ziemniaki wyszorować szczotką, opłukać, włożyć do wrzącej wody, ugotować. Selery i ziemniaki obrać z łupin. Pokroić w cienkie talarki, przyprawić do smaku solą, octem, cukrem. Układać na salaterce na przemian warstwami ziemniaki i selery. Każdą warstwę pokryć małą ilością majonezu. Na koniec oblać resztą majonezu, posypać kolendrą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokodyl 13.04.2012 12:25
fajna
jeta72 05.10.2011 23:28
pyszna
Margo1 02.08.2011 10:09
smaczna
berys18 15.06.2011 07:35
smaczna sałatka
Ania67 28.04.2011 09:36
świetna
Marzena40 31.03.2011 08:54
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak