Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos do pieczeni z szynki wieprzowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z pieczonej szynki 1/2 l
mąka 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: sos do pieczeni z szynki wieprzowej

do rondelka wlać 1/2 litra wywaru z pieczonej szynki wieprzowej zagotować ewentualnie przyprawić do smaku solą i zagęścić mąką wymieszaną z odrobiną wody aby nie było grudek i zagotować,wylać do sosjerki i gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 30.10.2013 09:05
Pyszny sosik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak