Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszone Pieczarki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
przyprawa do potraw 1 szczypta
przyprawa w płynie 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Duszone Pieczarki

Pieczarki kroimy w cienkie plasterki, umieszczamy w garnku, solimy i pieprzymy. Gotujemy na małym ogniu. Gdy już odparują z wody, doprawiamy do smaku Vegetą oraz kilkoma kroplami Magii. Tak przygotowane pieczarki można po ostudzeniu, długo przechowywać w lodówce, a także zmrozić i użyć kiedy będą nam potrzebne.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak