Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z wody

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 50 dag
masło 5 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z wody

Fasolkę umyć, oczyścić z końców, ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny cukru, odcedzić. Na patelni zrumienić masło z bułką tartą. Fasolkę wyłożyć do salaterki, polać masłem z bułką. Podawać zamiast surówki do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 12.11.2013 20:05
pysznie wygląda
Bernadeta1 09.02.2013 13:53
w sezonie częsty i szybki obiad,smaczna
IlonaAlbertos 18.08.2012 20:49
Uwielbiam fasolkę.
Motorek 10.07.2012 13:11
pycha
emylka86 14.01.2012 16:15
uwielbiam taką!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak