Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwiczka pyszna

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwiczka 1 szt
oliwa
sól
pieprz
tymianek

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwiczka pyszna

Polędwiczki umyć i osuszyć, posypać tymiankiem, bazylią, solą i pieprzem. Na rozgrzanej patelni z oliwą obsmażyć mięso z każdej strony. Polędwiczkę przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego olejem i piec ok 20-30 min w temp. 180 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 10.12.2011 00:17
świetne
goofy9 28.10.2011 21:52
super
annagebalska 15.05.2011 09:59
pycha
aga130982 06.04.2011 11:37
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak