Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane naleśniki z pieczarkami i serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

naleśniki 8 szt.
pieczarki duszone 8 łyżek
cebula 1 szt.
ser gouda 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane naleśniki z pieczarkami i serem

Cebulkę obrać, drobno posiekać i zeszklić na oleju na patelni. Połączyć z uduszonymi pieczarkami. Przyprawić do smaku, ale uważać jeśli pieczarki już wcześniej były doprawiane.
Każdy naleśnik rozsmarować po całej powierzchni i zwinąć w rulonik. Żaroodporne naczynie wysmarować masłem, ułożyć w nim nafaszerowane naleśniki.
Wierzch posypać żółtym serem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 13.02.2012 16:11
smaczne
Małgorzata106 04.05.2011 10:40
pycha
kochanyptysiu 08.02.2011 12:45
PROSTE I SMACZNE

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak