Składniki:
polędwica wołowa | 20 dag |
żółtko jajek | 3 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
oliwa | 1 łyżka |
ogórek kiszony | 2 szt |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 1/4 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieczarki marynowane | 2 szt |
polędwica wołowa | 20 dag |
żółtko jajek | 3 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
oliwa | 1 łyżka |
ogórek kiszony | 2 szt |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | 1/4 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieczarki marynowane | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: