Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MIĘSO MIELONE

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 0,5 kg
cebula
bułka czerstwa 1
Bułka tarta klasyczna Prymat
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
jajko 1
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: MIĘSO MIELONE

Moczymy czerstwą bułkę w wodzie gdy sie rozmoczy dodajemy do mięsa mielonego dodajemy także jajko,cebulę pokrojoną w kostkę i doprawiamy do smaku.Robimy klopsiki i obtaczamy je w bułce tartej.Smażymy na margarynie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Teresa19 27.08.2011 13:11
lubię
Krystyna32 28.07.2011 08:11
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak