Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka smażona

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 50 dag
cebula 4 szt
mąka 2 łyżki
smalec 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka smażona

Wątróbki umyć, oczyścić, pokroić na kawałki, oprószyć pieprzem i mąką. Na patelni rozgrzać smalec, włożyć pokrojoną w krążki cebulę i wątróbki, smażyć przez chwilę. Przykryć przykrywką i chwilkę poddusić. Wątróbki oprószyć solą i od razu podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 03.01.2014 13:49
lubię taką :)
IlonaAlbertos 11.07.2013 18:25
Prosta i smaczna.
Motorek 13.01.2012 18:03
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak