Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Arbuz i wino

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

arbuz 1 szt
wino deserowe 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuz i wino

Arbuz musi być spory i dojrzały, robimy w nim dziurkę taką by zmieściła się szyjka od butelki. Szyjkę od butelki myjemy i osuszamy. Wino otwieramy i wstawiamy do góry dnem w arbuzie, zostawiamy do całkowitego wchłonięcia płynu przez arbuza. Schładzamy i podajemy pokrojony owoc na części.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 29.05.2012 18:44
rewelacja;)
IrenaM 06.02.2012 22:15
takie arbuzy są najlepsze :)
Sylwia56
Sylwia56 21.07.2011 12:59
pycha
miki47 21.02.2011 11:28
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak